Skip to content

Beekenkamp Group en Dümmen Orange verkennen nauwere samenwerking

Beekenkamp Group en Dümmen Orange zijn in gesprek om de mogelijkheden te verkennen voor een nauwere samenwerking op het gebied van M&S, R&D en productie. An Beekenkamp en Anthony Christiaanse, de CEO’s van respectievelijk Beekenkamp Group en Dümmen Orange, ondertekenden hiervoor een Letter of Intent.

Beekenkamp Group, een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat actief is in planten (groenten en sierteelt), verpakkingen, R&D voor sierteelt, en chrysanten (Deliflor), en Dümmen Orange, een toonaangevende veredelaar van snijbloemen, pot- en perkplanten en calla, zijn al succesvol samengegaan in de beworteling van chrysanten.
De mogelijke verdieping van deze samenwerking wordt gedreven door een gedeelde ambitie om schaalvoordelen te realiseren en de overtuiging dat verdere samenwerking en het delen van expertise essentieel zijn voor succes op de lange termijn.

An Beekenkamp: “De veredelingsindustrie voor bloemen en planten bevindt zich op een cruciaal punt, waar samenwerking een stimulans kan zijn voor innovatie en efficiënte. Vanuit strategisch oogpunt willen we groeien via overnames. Wij geloven dat een samenwerking tussen Beekenkamp Group en Dümmen Orange substanstiële waarde kan creëren voor onze bedrijven en onze klanten.”

Anthony Christiaanse voegt hieraan toe: “Het verdiepen van de samenwerking met Beekenkamp Group biedt een geweldige kans om beter gebruik te maken van de aanzienlijke sterktes van beide bedrijven. Door onze kennis en ervaring te delen, kunnen we beter inspelen op vragen uit de markt en onze klanten wereldwijd efficiënter bedienen. We kijken ernaar uit om samen nieuwe kansen te verkennen en verder te bouwen aan een duurzame toekomst voor de industrie.”

Back To Top